Actie !! Rijbewijsgarantie

Wat houdt dit in? U koopt voor 1950 euro een pakket met daarin 35 uur rijles, een tussentijdse toets en het praktijkexamen. Onverhoopt komt het voor dat de leerling zakt en dat kost dan vervolglessen plus een herexamen. Het herexamen alleen al kost 225 euro.

Wat houdt nu de garantie in? Wel…dat houdt in dat de leerling alleen de vervolglessen betaald en de rijschool betaald voor het eventuele herexamen. Dus de gedachte wanneer je zakt en geen zorgen hebt om het herexamen is fijn en geeft een stukje rust omdat er vele niet zomaar 225 euro in de beurs hebben.

Er mag al begonnen worden met de praktijk maar ik zie nog veel te vaak dat de theorie erg laat of niet voor het einde van de pakketuren gehaald is of er niet eens aan begonnen is dus bij dit pakket is de voorwaarde dat de theorie voor het 16e praktijk lesuur in de pocket is! Dit in verband met aanvraag en de wachttijd van de toets en het praktijkexamen.

Wil je de theorie snel halen dan kun je terecht bij mijn collega van Theoriecentrum Amersfoort waar je 1 avond en de volgende dag een ochtend les krijgt met aansluitend het examen. Deze opleiding is erg goed en je hoeft thuis niets te doen. Maar natuurlijk is dit geheel vrijblijvend! https://www.theoriecentrumamersfoort.nl/